Mosható pelenka misszió

Mosható pelenka misszió

Akik mosható pelenkát használunk tudjuk, mekkora anyagi fellélegzést is jelent ez a háztartásnak! Ellenben egy kezdő csomag előteremtése nem kis kihívás, főleg ha egyszerre szeretnénk beszerezni. Ezt sajnos van aki nem engedheti meg magának, és a szociális segítség nyújtásnak sajnos nem eleme a mosható pelenkák kiajánlása. Reméljük a közeljövőben ez változik, hisz igény az lenne rá, de addig is tehetünk valamit együtt azért, hogy ezeknek a családoknak kiutat mutassunk az eldobható pelenka vásárlás szélmalom harcából, és nagyobb léptékben óvjuk környezetünket!


Ehhez ismerjétek meg a Mosható Pelenka Missziót!

A mosható pelenka misszió egy olyan alulról szerveződött mozgalom, mely példaértékű lehet az élet bármely területén. Ez a civil anyukák összefogásából létrejött kis csoport azért dolgozik, hogy megsegítse a rászoruló családokat. Gyűjtik a felajánlott mosható pelenkákat, betéteket, szükség esetén javítják azokat, szortírozzák, majd eljuttatják a megfelelő igénylőhöz. Önszerveződésüknek hála, minden felajánlás célba ér!

A felajánlásokat is, és az igényléseket is saját Facebook csoportjukban fogadják, a következő linken:

https://www.facebook.com/groups/133434203663171/?fref=ts


A 3ME diapers is szívesen kiveszi a részét a feladatban! Dél-dunántúli, zalai felajánlásokat szívesen gyűjtöm, és eljuttatom a megfelelő címekre. Megtisztelő, hogy részt vehetek, egy ilyen kezdeményezésben!


Segíts Te is a száraz babapopsikért!


Nincs listázandó termék(ek) ebben a kategóriában.