Rólunk

Sziasztok!

Németh Emese vagyok a 3ME mosható pelenkák és betétek megálmodója és életre hívója. Mikor kisfiamat vártam, akkor keresgéltem a neten különféle környezetkímélő és természetközeli megoldásokat a háztartás és gyermekgondozás minden területére. Így futottam bele a hordozás mellett a mosható pelenkák világába, mely:

Környezettudatos, bőrbarát, divatos, és költséghatékony megoldás az intim higiénia világában.

Az első pelenkák megvarrására a szükség vitt rá, mivel vidékre költöztünk és itt bizony ritka holló a mosható pelenka! A nehézkes és drágább beszerzés miatt a varrás mellett döntöttem. Az első gyakorló darabok után, szépen körvonalazódott, hogy mi nekünk és a babánknak is a legjobb verzió. Mi a zsebeseket használtuk külsőként betéttel, és az AI2-eseket szerettük nagyon, ha éjszakáról, vagy nagyobb sétáról volt szó. 

Ahogy nőtt a fiam, úgy születtek az újabb méretre való szabásminták is, amiket azóta is használok.

Ahogy a pelusokat varrtam, egyre kíváncsibb lettem, milyenek is a mosható női betétek. Naná, hogy magamnak is varrtam ilyeneket, és csodák-csodája, beváltak! Így a családom háztartásának költségét már nem csak pelus, de betét ügyileg is tehermentesíthettem!

A következő lépés volt, hogy ha már nekem bevált, miért ne osszam meg másokkal is ezt a remek lehetőséget, és miért ne varrhatnék másoknak is, akár pelusról, betétről, vagy babalabdáról legyen is szó.

Remélem olyan szeretettel fogadjátok munkáimat, mint ahogy készítem őket!

Kellemes nézelődést és jó vásárlást kívánok oldalamon:

Németh Emese Julianna